terug

 

inschrijvingsformulier†† Agenda geloofsbelijdenis 2012Naamopgaveviering 20 nov. 2011Kruisoplegging 18 maart 2012

 

Viering 20 mei 2012

Zondag 20 mei om 9 uur ís morgens beginnen de wagens toe te komen op het ceremonieplein. De eerste Geloofsbelijders en hun familie arriveren. Het weer ziet er goed uit. Tegen 9 uur 20 is iedereen daar en kan de groepsfoto gemaakt worden op aan het standbeeld van de Gouden Madam. Daarna in processie met een mooie roos naar de kerk. Vandaag hernieuwen de 12-jarigen hun doopgeloften. Het is een belangrijke dag. 12 jaar: ze zijn op een keerpunt in hun leven, halverwege tussen klein en groot.

We lieten onze kinderen dopen en sindsdien is alles zo vlug gegaan. Ze zoeken een eigen weg, en op die weg, ook in het christen-zijn, willen wij onze kinderen verder begeleiden.

Wij danken de catechisten Sylvie Grootjans, Carine Moens, Lieve Vandermeulen en Ria Willemaers voor hun jarenlange inzet. Ook de muzikale begeleiding door Herman Vandermeulen, Mil Natens en Denis De Maeyer verdient een pluim. Verder nog onze koster Paul Reynaerts die steeds in de weer is om alles vlot te laten verlopen, bedankt.

Bedankt ook E.H. Wim Vandermeulen.

Dit was de laatste maal dat de Geloofsbelijdenis in deze vorm plaatsvondt. Volgend jaar zal de viering van Geloofsbelijdenis en Vormsel samen gebeuren op 5 mei in de St. Germanuskerk, samen met de 2 andere centrumparochies. Een tijdperk werd afgesloten.

 

 

Dinsdag 14 augustus: Kaarsenprocessie 19.30 u. (kerk)

 

Bovenkant